Bymesterskabet

Bymesterskabet i fodboldgolf afholdes hvert år og er kun for amatører.
Eventet er et heldags arrangement fra ca. 9.30 -16.00.
Der spilles double og deltagelse koster 30 euro per. hold. (ca. 220 kr)

2024

Søndag den 1. september
  1. Mindst én person fra holdet skal have bopæl eller arbejde i Herning kommune.

  2. Bymesterskabet er tiltænkt for amatører og ikke den danske fodboldgolf elite. Har du indenfor de sidste 5 år opnået en top 50 placering på den danske fodboldgolf rangliste, så kan du ikke deltage.

  3. Du skal deltage med en makker.

Regler for deltagelse

Turneringen afvikles som double, så du skal have en makker. Det kan være din far, din mor, din søn, din datter, din bedstefar, din kæreste eller din bedste ven. Fodboldgolf er for alle, så alle kan være med.

Husk at der ikke må spilles med fodboldstøvler. Brug i stedet grusbanestøvler/sportssko/kondisko. Man må gerne medbringe sin egen fodbold, men man kan også låne en fra boldrummet. Bolden skal være størrelse 4 eller 5.

Spilleregler
Til turneringen spiller vi efter Parken's "De 10 Regler", som bl.a. kan findes bag på scorekortet. Så hvis du skal ud at træne lidt inden turneringen har du reglerne lige ved hånden.

Reglerne kan også ses her.

Tilmelding foregår via vores livescore-system på “gScore.eu”.
Det tager kun 5 min og begge spillere skal tilmelde sig hver for sig. Tryk her:

Gå ind på fanen “Registration”. Det er kun nødvendigt at udfylde de felter som er er markeret med en *stjerne. Husk at afkrydse kategorien “Double”. Hvis din makker allerede har tilmeldt sig, kan/skal du nu vælge ham som makker i turneringen. Har din makker ikke tilmeldt sig endnu, kan/skal du ikke gøre noget her.
Når alle oplysninger er noteret skal du vælge betalingsformen "Online Payment - ComGate", afkrydse de nødvendige betingelser med “flueben” og skrive en “antispam kode”. Så trykker du på "Register" og vil med det samme blive ledt videre til betaling.

Hvis en deltager er under 16 år kræver systemet og GDPR at der gives lov fra en forælder via e-mail. Man kan blot bruge den samme e-mailadresse som den man opgiver under “kontakt information”.

Betaling er i euro da livescore systemets betalings gateway ikke godtager DKK endnu.
Når der er betalt vil I modtage en bekræftelse på mail og automatisk være registreret på deltagerlisten.

Tilmelding