Vigtig Viden

Parken består af 2 fodboldgolfbaner, et Pay & Play-Hus med boldrum og toilet, en terrasse med bordebænkesæt og grill, og en lille fodboldbane. Alt dette fordelt over 5 hektar. Der er plads til at 144 personer kan spille på samme tid fordelt på de to baner og det tager ca. 60-90 min at spille en runde hvis man går 3-4 personer sammen.

Faciliteter

Forbudt i Parken

Det er ikke tilladt at bruge fodboldstøvler. Brug i stedet komfortable hverdagssko som er gode at sparke til en bold med eller grusbanestøvler som er det de professionelle udøvere bruger.

Der er adgang forbudt for hunde.

Det er forbudt at ryge ude på banerne da der kun er askebæger på terrassen.

Ved Ankomsten

Når I ankommer til parken finder i betalingsoplysninger og udstyr i Pay & Play-Huset. Her er der også fysiske scorekort og en guide til brug af et online scorekort på telefonen, hvis dette foretrækkes. Adgang til parken kræver enten en dagsbillet eller et medlemskab af Herning Fodboldgolf Klub, som skal købes inden spillet påbegyndes. Der kan betales med mobilepay eller lige kontanter. Se priser her.

Når parken forlades skal du rydde op efter dig selv og huske at aflevere lånte bolde tilbage på hylderne.

Afgang fra Parken

Mad og Grill

Man har lov til at medbringe egen mad og drikkevarer som kan nydes ved bordbænkesættene. Der står også en grill som kan lejes til brug for 40 kr. Der skal selv medbringes grilltang og grillen skal rengøres efter brug med vedlagte børste. Husk at rydde op efter jer selv og bruge skraldespandende.

Respekter andre spillere og grupper på banen. Spiller din gruppe langsommere end en gruppe bag dig er det god kutyme at lade gruppen bagved spille igennem så de ikke skal vente ved hvert hul.

Respekter banen og behandle den med respekt så unødvendige ødelæggelser undgås.

Etikette på Banen

Der er parkering på den tilstødende rasteplads.
Cykler må parkeres inde i parken ved cykelstativerne.

Parkering