Vigtig viden

Vigtig viden

Faciliteter

Parken består af 2 fodboldgolfbaner, et Pay & Play-Hus med boldrum og toilet, en terrasse med bordebænkesæt og grill, en fodtennisbane og en lille fodboldbane. Alt dette fordelt over 5 hektar. Der er plads til at 144 personer kan spille på samme tid fordelt på de to baner og det tager ca. 45-90 min at spille en runde alt efter niveau og antal spillere i gruppen.

Forbudt i Parken

Det er ikke tilladt at bruge fodboldstøvler. Brug i stedet komfortable hverdagssko som er gode at sparke til en bold med eller grusbanestøvler som er det de professionelle udøvere bruger.

Der er adgang forbudt for hunde.

Det er forbudt at ryge ude på banerne da der kun er askebæger på terrassen.

Ved Ankomsten

Når I ankommer til parken finder i betalingsoplysninger og udstyr i Pay & Play-Huset. Her er der også fysiske scorekort og en guide til brug af et online scorekort på telefonen, hvis dette foretrækkes. Adgang til parken kræver enten en dagsbillet eller et sæsonkort som skal købes inden spillet påbegyndes. Der kan betales med mobilepay eller lige kontanter. Se priser her.

Afgang fra Parken

Når parken forlades skal du rydde op efter dig selv og huske at aflevere lånte bolde tilbage på hylderne. Har du lavet en god score som slår en af banerekorderne kan scorekortet afleveres i boksen til kontanter i boldrummet. Så kigger vi den efter. Husk at notere navn og dato på scorekortet.

Mad og Grill

Man har lov til at medbringe egen mad og drikkevarer som kan nydes ved bordbænkesættene. Der står også en grill som kan bruges efter aftale. Der skal selv medbringes grilltang og grillen skal rengøres efter brug med vedlagte børste og spritservietter. Husk at rydde op efter jer selv og bruge skraldespandende.

Etikette på banen

Respekter andre spillere og grupper på banen. Spiller din gruppe langsommere end en gruppe bag dig er det god kutyme at lade gruppen bagved spille igennem så de ikke skal vente ved hvert hul.

Respekter banen og behandle den med respekt så unødvendige ødelæggelser undgås.

Efter at have sparket fra en bunker, skal sandet rives jævnt igen med de vedlagte river så bunkeren er klar til den næste spiller der har ramt bolden lidt skævt.

Parkeringsforhold

Der er parkering på den tilstødende rasteplads.